TRE behandling kan frigøre spændinger og traumer

TRE er en effektiv behandling af PTSD, fordi det hjælper med at frigøre spændinger og traumer fra kroppen. TRE behandling er en rent fysisk tilgang, som ikke kræver, at patienten genoplever sit traume mentalt. Dette gør TRE til en ideel behandling for PTSD-patienter, som kan have svært ved at tale om deres oplevelser. TRE behandling kan også bruges til at forbedre andre tilstande som f.eks. angst og stress.

Metoden er netop blevet udviklet efter en kropterapeuts oplevelser i krigszoner.

Hvordan fungerer TRE behandling?

TRE behandling omfatter tre øvelser, som aktiverer kroppen til at begynde at ryste af sig selv. Rystelserne bringer ofte gamle undertrykte følelser og traumer op til overfladen, hvilket i nogle tilfælde kan ske meget pludseligt og være meget voldsomt, så det er vigtigt at nærme sig øvelserne med forsigtighed. Når TRE behandling først er lært, kan den udføres på egen hånd. Dette giver dig mulighed for at behandle og tage vare på dig selv, hvor du i meget anden terapi er afhængig af at se en terapeut mange gange.

Det tager typisk 2-3 sessioner med en certificeret TRE-udbyder, før det anbefales, at du udfører øvelserne på egen hånd. TRE behandling kan være en effektiv måde at håndtere traumer og stress på og kan hjælpe dig med at føle dig mere i kontrol.

Forstå en TRE behandling bedre

Når der tales om en TRE behandling, henvises der til tre grundpiller: Trauma Release Exercises (TRE), åndedrætsøvelser og psykoterapi. Hver af disse TRE behandlinger er designet til at hjælpe dig med at frigøre traumer fra din krop, dit sind og din sjæl. Når de kombineres, giver de en kraftfuld værktøjskasse til healing, der kan hjælpe dig med at forvandle dit liv. TRE er en effektiv måde at frigøre fysiske og følelsesmæssige traumer fra din krop på. Det er et simpelt, men kraftfuldt sæt øvelser, som alle kan udføre.

Åndedrætsarbejde er et kraftfuldt redskab til at frigøre stress og spændinger fra din krop. Det er også en effektiv måde at komme i kontakt med dine følelser og følelser på. TRE behandling er et af de nyere redskaber som en psykoterapeut har i sit arsenal for at kunne hjælpe folk. Den fysiske behandling er tit noget, som folk bedre kan relatere til, og som derfor også har en større indvirkning mentalt efterfølgende. TRE behandling er derfor særdeles effektivt overfor mennesker, som ellers er svære at trænge ind til.