Antennekabler – sådan får du det bedste TV-signal

Hvis du stadig er med på flow-bølgen, går du sikkert også op i, at du har et godt TV-signal. Det skal helst ikke falde ud, når Barnaby efter 1,5 times efterforskning endelig har fundet morderen i den klassiske engelske krimiserie – eller når VM-kampen når ind i de sidste afgørende minutter.

Nøglen til en god TV-forbindelse er antennekabler af en god kvalitet.

Kvaliteten spiller en rolle på dit antennekabel

Antennekabler bliver anvendt til at transmittere TV-signalet fra din stikdåse og videre til fjernsynet – forbindelsen kan bl.a. hentes fra TV-antenne eller kabel-TV. Når du skal vælge mellem antennekabler til enten indendørs eller udendørs brug, skal du være OBS på at vælge mellem de bedste kvaliteter – og kvaliteten spiller en stor rolle.

Antennekabler kan fås i en lang række kvaliteter. Forskellen på de bedste og de billigste er bl.a., hvor mange lags afskærmning der beskytter inderlederen i kablet. En flerlags isolering – som minimum 2-lags – er at foretrække, da den giver en bedre beskyttelse mod interferens – støj fra andre enheder i rummet.

Så find tilbud på antennekabler hos Av-Cables.dk allerede i dag!

Fordelen ved at vælge et vinklet antennekabel

Omfanget af antennekabler på det danske marked er stort – og de fås bl.a. i flere forskellige designs, f.eks. med et vinklet stik. Fordelen ved at vælge et vinklet stik er, at kablet bliver bedre beskyttet mod slitage, herunder knæk.

Du kan også holde øje med, om dit antennekabel er mærket ”YouSee Ready”. Det er en certificering, der henviser til, at det lever op til de krav, YouSee selv stiller til materiel. Kravene er ret strikse og vidner derfor også om den høje kvalitet.

Når du skal vælge mellem de mange antennekabler, er det naturligvis også værd at vurdere, hvor langt kablet skal være. Du skal sikre dig, at det kan nå fra stikdåse til TV, men omvendt er det også bøvlet, hvis det er alt for langt og kommer til at ligge og flyde på gulvet.

Alt i antennekabler hos Av-Cables.dk

En af de førende aktører inden for salg af elektroniktilbehør er Av-Cables.dk – produktkategorierne spænder over alt fra antennekabler til F-stik, splittere og antenneforstærkere, hvis du får brug for at styrke dit signal. Herudover har den danske webshop en lang række produkter inden for andre typer kabler og adaptere til hele boligen.

”Gode produkter, gode priser og god service” er kerneværdierne for Av-Cables.dk.